مهمونی سوم ما (لاندا بازم کدبانو می شود)


سلام سلام. آخر هفته روز موعود بود. همون روزی که دوستامونو دعوت کرده بودیم. تو یکی از پستا منو رو گفته بودم. یه قرمه سبزی هم بهش اضافه کردیم. اینجوری شد: جوجه کباب، قرمه سبزی، پاستا پنه با سس چیکن آلفردو، سوپ شیر و قارچ. مخلفات هم علاوه بر ترشی و زیتون اینا، سالاد کاهو و ژله و کرم کارامل اومد تو برنامه.

از 5شنبه صبح شروع کردیم. دو مدل ژله و کارامل درست کردیم. بعد رفتیم خرید با سیگما. اول رفتیم تره بار و هویج و لیموترش و قارچ اینا خریدیم. بعد از این چرخیا، ریحون و جعفری  خریدیم واسه تزیین پاستا و سوپ که آخرش هم یادم رفت با اینا تزیینش کنم! بعدش رفتیم هایپرمارکت و کلیییییییی خرید کردیم. شیر و خامه و پاستا و بلاه بلاه بلاه... بنده دوییدم خونه و سیگما رفت جوجه بخره. سبزیا رو پاک کردم و هویج و قارچ و گوجه اینا رو شستم. بعد هویج رو با غذاساز رنده کردم و سبزی و گوشت رو گذاشتم یخش باز بشه واسه قرمه سبزی. آرد رو با کره تفت دادم و بعد آب گوشت رو بهش اضافه کردم. آب گوشت هم داشتم تو فریزر و گذاشتم رو گاز و جوپرک و هویج و بعدشم شیر رو ریختم و بعد هم قارچی که تو کره تفت دادم رو هم اضافه کردم و بعدم جعفری. نمک و آویشن و انقدر خوشمزه شد که نگو. دو تا کاسه ماست پر کردم و خودم و سیگما خوردیم. بعدش کرم قارچ درست کردم واسه پاستا. اونم بسی عالی شد. قرمه سبزی رو هم گذاشتم بپزه و تو این فاصله سیگما جاروبرقی کشید و رو سنگا رو هم بخارشو کشید. بعد حاضر شدیم و رفتیم خونه ما، تولد مامان. کلی خوش گذشت. کلی با تیلدا و کاپا بازی کردیم. کاپا خیلی خوردنی شده. شدید اصلا. کیک خوردیم و برگشتیم خونه.

جمعه صبح که بیدار شدیم، سیگما رفت میوه بخره و منم بقیه قرمه سبزی رو پختم و سالاد درست کردم و میوه ها که اومد شستمشون و خونه رو گردگیری و مرتب کردیم و رفتم حموم که آب هم یخ بود. یخ زدم. دوییدم اومدم جلو هیتری که سیگما دیروزش خریده بود. روتختی خوشگلمون رو هم از تو کمد آوردیم انداختیم و دیگه کم کم حاضر شدیم و پریسا ساعت 6  اومد. بعد هم آرش اومد با یه کاج مطبق خوشگل. خیلی خوشم اومد از درخت نازم. بعدش هم سحر اومد که با پریسا برام یه ظرف کریستال خوشگل آورده بودن. بعدترش هم حامد و الهام اومدن. چای و شکلات و میوه دادیم و بعدش پسرا رفتن تو بالکن تا رو باربیکیو جوجه درست کنن. منم برنج رو گذاشتم پلوپز بپزه و واسه بچه ها شیرنسکافه بردم و پاستا رو هم درست کردم. سوپ و قرمه سبزی رو هم گرم کردم و جوجه که تموم شد سیگما میز رو چید و همه چیزو گرم گرم بردیم سر سفره. همه کلییییییییی از دستپختم تعریف کردن. همه چیز واقعا خوشمزه شده بود. البته بنظر خودم جا داشت پاستاش یه کم نرم تر بشه. خصوصا که یادم رفت خامه و پنیر پارمسان هم روش بریزم علاوه بر اون ریحون و جعفری که یادم رفته بود بجز این بقیه همه چی عالی بود. بچه ها هم هی تعریف می کردن. سر شام کلی خندیدیم. سیگما چیزای باحال تعریف می کرد و میخندیدیم. دیگه ساعت 11 بابای پریسا اومد دنبالش و بقیه هم بین 11/5 تا 12 رفتن و من میز رو جمع می کردم و سیگما ظرفا رو میچید تو ماشین و تا 2 شب داشتیم خونه رو مرتب می کردیم. مهمونیمون عااالی بود. خیلی خوش گذشت بهمون و از اینکه از پس مهمونی براومده بودیم کلی شاد بودیم

نظرات 6 + ارسال نظر
mona یکشنبه 7 آذر‌ماه سال 1395 ساعت 02:36 ب.ظ http://monaahmad. blogsky. com

آفرین ب این همه سلیقه... مرحبا کدبانوی خوش سلیقه... واست آرزوی شادی و سلامتی دارم.. آمین.... همیشه با همین انرژی مثبت آپ کن واست از خدای انرژی ها ی دنیا انرژی مثبت خواستارم، منم ی مدت دیگه ک رفتم سر خونه زندگیم یک عالمه برنامه اینطوری ذارم واسه دوستام فعلا تو دوران عقد نمیشه ولی شدیدا منتظرم...
باشد ک همه شاد باشن.... مونا

ممنونم. ای جانم. انشالله به همه این برنامه هات میرسی. انشالله شما هم شاد باشین

رهآ یکشنبه 7 آذر‌ماه سال 1395 ساعت 06:42 ب.ظ http://colored-days.blog.ir/

چقدددر خوب :) خسته نباااااشی لاندا کدبانو :)

ممنونم مامان نینی

الهه دوشنبه 8 آذر‌ماه سال 1395 ساعت 11:35 ق.ظ

براوووووووووووو نوعروس کدبانو.
اول از همه می خوام از بابت راهنمایی که در مورد فرم گرفتن خامه بهم دادی تشکر ویژژژه کنم. مرسی عزیزم. بعدم از اینکه دستور پخت سوپی به این خوشمزه ای رو نوشتی باز هم تنکیووووو. فقط یه سوال گفتی آرد رو با کره تفت میدی یا قارچ رو؟ و اینکه وقتی شیر رو به سوپ اضافه میکنی میشه طولانی در یخچال نگهش داشت؟
لاندا جون از خوندن وبلاگت لذت می برم، ایشالا همیشه حال دلتون خوب باشه و شاد باشین.

خواهش می کنم عزیزم. ببین من 100 گرم کره رو نصف کردم و آرد رو با 50 گرمش تفت دادم و قارچ رو هم با نصفه ی دیگه ی کره. من خودم این سوپ رو سه روز نگه داشتم و سالم بود. بیشتر از اینشو نمیدونم والا نسبت به غذاهای دیگه زودتر خراب میشه خب.
ممنونم. خدا رو شکر که نوشته هام رو دوست دارین و لذت میبرین

میلو سه‌شنبه 9 آذر‌ماه سال 1395 ساعت 08:23 ق.ظ

حسااااابی کدبانو شدی لاندا ^_^ جدی جای تبریک داره :**

مرسی میلو. میبینی؟ کلا متحول شدم

انه سه‌شنبه 9 آذر‌ماه سال 1395 ساعت 11:54 ق.ظ

چه خانوم کدبانوییی

نسرین شنبه 13 آذر‌ماه سال 1395 ساعت 01:36 ق.ظ http://eshghamfaramarz.persianblog.ir/

وااااااااای لاندا آفریییییییییین
من ازینایی که گفتی قرمه سبزیو جوجه رو بلدم فقط خاچ به سرم

دور از جون.
فکر می کنی من بلد بودم الان؟ همش سرچه. همون روزی که درست کردم سرچ کردم و از رو دستور درست کردم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد