رسپی کیک هویج و گردو

دو ساعت از دفتر آشپزیم عکس انداختم و آپلود کردم، ولی اینجا باز نمیشه. خب پس تایپش می کنم:

این کیک هویج خیلی سبک و پوک میشه. 

مواد لازم:


تخم مرغ:  4 عدد (به دمای محیط برسد)

آرد: 1 و 3/4 پیمانه سرخالی ( 1 و سه چهارم)

شکر: 1 پیمانه

روغن مایع: 3/4 پیمانه

هویج رنده شده: 2 پ

گردو خرد شده: 1/2 پ

وانیل: 1/8 ق چ 

نمک: 1/8 ق چ

بیکینگ پودر: 1 ق چ

جوش شیرین: 1/2 ق چ

دارچین: 2 ق غ 


دستور پخت:


ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن هم میزنیم تا وقتی که مخلوط کرم رنگ بشه. بعد روغن رو اضافه می کنیم و هم میزنیم.

به صورت جداگونه، آرد، دارچین، بیکینگ پودر و جوش شیرین رو 3 بار الک می کنیم و بعد به مواد تر که خط بالا گفتم، اضافه می کنیم.

در آخر هویج و گردو رو اضافه می کنیم و هم میزنیم. 


در حین کارهای بالا، فر رو با دمای 180 درجه گرم می کنیم و بعد کیک رو به مدت 35 دقیقه تو فر میگذاریم.


کیک شما آماده ست. نوش جان.


خب چنتا نکته هم بگم در موردش:


1. جوش شیرین باشه پوکتر میشه، ولی میتونید هم حذفش کنید. ولی در اون صورت بیکینگ پودرش رو یه کم بیشتر بریزید. 

2. من گازم رو میزیه و فر جداگونه هم ندارم. از فر ماکروفر استفاده می کنم که خب برقیه. و کیک توی فرهای برقی زودتر می پزه. دستور اصلی زمان رو 45 دقیقه داده بود، ولی واسه من 35 دقیقه کافیه.

3. من از قالب تو خالی استفاده می کنم. قبلاها قالب گرد عادی داشتم و با دستورای دیگه همیشه کیک هویجام خمیر میشدن. اما این قالب های تو خالی باعث میشن که ضخامت کیک همیشه کم باشه و همه جاش یه اندازه بپزه.


امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 


نظرات 7 + ارسال نظر
خاموش چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1399 ساعت 11:18 ق.ظ

سلام.ممنون از دستور اشپزیتون.

ستاره چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1399 ساعت 01:27 ب.ظ

سلام لاندا جان، چه خوب که دستور کیک و گذاشتی برامون، راستش خیلی دلم میخواست بدونم دستورش و..... عزیزم یه سوالی، قالب توخالی یعنی چی؟ اصلا نمیدونم چه جوریه این قالب!!!
ای کاش من هم درست کنم و خوب بشه....
در ضمن هویج و رنده ریز کنیم یا درشت؟ اب نمیندازه توی کیک؟؟؟

تو متن پست، اونجا که نوشتم قالب تو خالی، روش کلیک کنید. عکسش رو گذاشتم براتون.
من هویج رو درشت رنده می کنم. نه آب نمیندازه.

رویای ۵۸ چهارشنبه 7 آبان‌ماه سال 1399 ساعت 03:27 ب.ظ

اندا جون..قالب استاندار آشپزی منظورته یا لیوان؟

ببین تو دستور اصلی نوشته بود پیمانه. ولی من از همون لیوان فرانسوی ها استفاده می کنم.

ترانه پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1399 ساعت 02:34 ق.ظ http://taraaaneh.blogsky.com

امیدوارم که حالت زودتر بهتر بشه و از دست این حالت تهوع وقت و بی وقت خلاص بشی که خیلی اذیت کننده ست. من هم میخواستم دستور کیک رو ازت بپرسم که خودت گذاشتی.
منهم کیک هویچ با دستور من درآوردی درست کردم که خمیرشد.
راستی کسانی که قالب تو خالی ندارن میتونن وسط قالب معمولیشون یک کاسه گرد پیرکس بگذارن.

مرسی عزیزم.
چه پیشنهاد خوبی. فقط اینکه مایه کیک نمیره زیر کاسه؟

shadi bagheri پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1399 ساعت 03:48 ب.ظ

landa jon mast ya shir nadare?

نه عزیزم نه ماست نه شیر

مهناز پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه سال 1399 ساعت 05:15 ب.ظ

ممنون لاندا جون بابت دستور کیک
حتما امتحان میکنم

نوش جان

زری دوشنبه 12 آبان‌ماه سال 1399 ساعت 11:54 ب.ظ

مرسی بابت رسپی ، درستش میکنم چه حالب ماست و شیر نداره !

اره راحت باش

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد