دو روز از این چند روز....

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

دندون پزشکی + سریال

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

7 مهر

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

لاندا تیرامیسو درست می کند...

دسر درست کردن رو به مرحله ی سخت تری رسوندم و تصمیم گرفتم تیرامیسوی دوست داشتنی رو درست کنم.

تمام مراحل رو با کارگاه آشپزی پیش رفتم و در آخر راضی بودم ازش. جدای از اینکه خیلی خوشمزه شد، خیلی هم روی روحیه م تاثیر گذاشت و بشّاشم کرد

درسته که اینجا وبلاگ آشپزی نیست و کسایی که این وبلاگو می خونن دنبال رسپی نمی گردن، اما خب من الان دوست دارم مراحل کارم رو مصور اینجا نشون بدم

خب اول باید خامه فرم گرفته تهییه می کردم. یک خامه صورتی رو با 60 گرم شکر قاطی کردم و 20 مین گذاشتم تو فریزر و بعد هم زدم و 30 مین دیگه هم گذاشتم تو فریزر بمونه تا کاملا تگری شه. (سفت بشه)

بعد با همزن اونو هم زدم:

http://s3.picofile.com/file/7953528060/Untitled_1.jpg


انقدر هم زدم تا حسابی پف کرد و وقتی که ظرف رو کاملا برگردوندم، اصن ازش نریخت:

(لامپه تو سقفه بالطبع )

http://s3.picofile.com/file/7953528381/Untitled_2.jpg


بعد یک قالب پنیر ماسکارپونه رو هم بهش اضافه کردم و هم زدم:

http://s4.picofile.com/file/7953529137/Untitled_3.jpg


در کنارش تی تاپ های نصف شده رو توی قهوه تلخ خیسوندم و تو ظرفی که می خواستم، چیدم (بیسکوییت لیدی فینگر نیافتم و حوصله هم نداشتم خودم درستش کنم، این بود که از تی تاپ استفاده کردم ):

http://s2.picofile.com/file/7953530107/Untitled_4.jpg


بعد یه لایه از اون مخلوط خامه و پنیر رو روی این تی تیپ ها مالیدم:

http://s2.picofile.com/file/7953530642/Untitled_5.jpg


بعد باز یه لایه تی تاپ و یه لایه دیگه خامه پنیر:

http://s3.picofile.com/file/7953530963/Untitled_6.jpg http://s3.picofile.com/file/7953531391/Untitled_7.jpg

 و در آخر سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال تا چند ساعت بمونه (توی دستور گفته 24 ساعت، اما من بعد از 5 ساعت بخشیش رو سرو کردم و خوشمزه بود )

بعد از 5 ساعت که از یخچال درش آوردم، روش پودر کاکائو ریختم و سرو کردیمش:


http://s2.picofile.com/file/7953532361/Untitled_8.jpg


بفرمایید تیرامیسو:


http://s3.picofile.com/file/7953533117/Untitled_9.jpg


مامان و بابا خیلی خوششون اومد. البته من تیکه هاشو کوچیک کردم که دلشونو نزنه. آخه چون خامه و پنیرش زیاده، اگه زیاد بخوریم دل رو میزنه. بقیه ش رو هم نگه داشتم بعد از 24 ساعت با بتا اینا بخوریم و نظر اونا رو هم بدونم


جای شما و سیگما هم خالی

سکان دست توست؛ به سمت شادی بران....

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.