لاندا تیرامیسو درست می کند...

دسر درست کردن رو به مرحله ی سخت تری رسوندم و تصمیم گرفتم تیرامیسوی دوست داشتنی رو درست کنم.

تمام مراحل رو با کارگاه آشپزی پیش رفتم و در آخر راضی بودم ازش. جدای از اینکه خیلی خوشمزه شد، خیلی هم روی روحیه م تاثیر گذاشت و بشّاشم کرد

درسته که اینجا وبلاگ آشپزی نیست و کسایی که این وبلاگو می خونن دنبال رسپی نمی گردن، اما خب من الان دوست دارم مراحل کارم رو مصور اینجا نشون بدم

خب اول باید خامه فرم گرفته تهییه می کردم. یک خامه صورتی رو با 60 گرم شکر قاطی کردم و 20 مین گذاشتم تو فریزر و بعد هم زدم و 30 مین دیگه هم گذاشتم تو فریزر بمونه تا کاملا تگری شه. (سفت بشه)

بعد با همزن اونو هم زدم:

http://s3.picofile.com/file/7953528060/Untitled_1.jpg


انقدر هم زدم تا حسابی پف کرد و وقتی که ظرف رو کاملا برگردوندم، اصن ازش نریخت:

(لامپه تو سقفه بالطبع )

http://s3.picofile.com/file/7953528381/Untitled_2.jpg


بعد یک قالب پنیر ماسکارپونه رو هم بهش اضافه کردم و هم زدم:

http://s4.picofile.com/file/7953529137/Untitled_3.jpg


در کنارش تی تاپ های نصف شده رو توی قهوه تلخ خیسوندم و تو ظرفی که می خواستم، چیدم (بیسکوییت لیدی فینگر نیافتم و حوصله هم نداشتم خودم درستش کنم، این بود که از تی تاپ استفاده کردم ):

http://s2.picofile.com/file/7953530107/Untitled_4.jpg


بعد یه لایه از اون مخلوط خامه و پنیر رو روی این تی تیپ ها مالیدم:

http://s2.picofile.com/file/7953530642/Untitled_5.jpg


بعد باز یه لایه تی تاپ و یه لایه دیگه خامه پنیر:

http://s3.picofile.com/file/7953530963/Untitled_6.jpg http://s3.picofile.com/file/7953531391/Untitled_7.jpg

 و در آخر سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال تا چند ساعت بمونه (توی دستور گفته 24 ساعت، اما من بعد از 5 ساعت بخشیش رو سرو کردم و خوشمزه بود )

بعد از 5 ساعت که از یخچال درش آوردم، روش پودر کاکائو ریختم و سرو کردیمش:


http://s2.picofile.com/file/7953532361/Untitled_8.jpg


بفرمایید تیرامیسو:


http://s3.picofile.com/file/7953533117/Untitled_9.jpg


مامان و بابا خیلی خوششون اومد. البته من تیکه هاشو کوچیک کردم که دلشونو نزنه. آخه چون خامه و پنیرش زیاده، اگه زیاد بخوریم دل رو میزنه. بقیه ش رو هم نگه داشتم بعد از 24 ساعت با بتا اینا بخوریم و نظر اونا رو هم بدونم


جای شما و سیگما هم خالی

نظرات 6 + ارسال نظر
اناماری شنبه 6 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 08:20 ب.ظ

ولی تی تاپ خمیر نمیشه لاندا؟تازه طعمشم شیرینه فکر کنم تی تاپ؟
در کل چیز خوشگلی شده

خیلی کم خیسش کردم با قهوه. بعد من چون خودم نون وسط کیک رو زیاد دوست ندارم (فقط خامشو دوست دارم برعکس همه) تی تاپ ها رو نازک چیدم و مشکلی با له بودنش نداشتم (هرچند زیاد هم له نبود). ولی شیرینیش اصن آزار دهنده نیست، شاید چون خامه ام زیاد شیرین نبود

سانی شنبه 6 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 09:21 ب.ظ http://hichivahamechi.blogfa.com

چقدر توپول!!! :دی نوش جونتون :** من عاشقِ تیراموسو هستم. مرسی که مرحله مرحله توضیح دادی :* امتحان می کنم حتما! :ایکس

تازه این 4لایه س. بعضیا 6 لایه درست می کنن! حتما امتحان کن. پشیمون نمی شی

پرژین شنبه 6 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 10:09 ب.ظ

من هیچکدوم از این هنرها رو ندارم.
خوشگل شده بود نوش جانتان

هنر نمی خواد باور کن. یه کم حس و یه کم حوصله می خواد. بقیه ش حلله. من خیلی کم دست به آشپزی و از این کارا می زنم. اون کمش هم واسه روحیه س. امتحان کن. می ارزه

fateme یکشنبه 7 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 12:29 ق.ظ

Ey janam tiramisuye landa saaaaaaz manam hafteye pish tiramisu ba titab dorost kardam vali ye farghe kuchulu ba tiramisuye to dasht
Man az pudre khame giyahi estefade kardam ba shir va pudre ghand ghati kardam va unghaaaaadr zadam ta shod khame tiramisuye to aliiii shode man chon tame talkh dust daram rusho kamel shokolat talkh rikhtam,,

با این حساب فکر کنم مال تو بهتر شده ها
با پودر خامه تا حالا امتحان نکردم، اما فکر کنم خوب بشه. باید تست کنم یه بار

[ بدون نام ] دوشنبه 8 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 08:34 ب.ظ

Age khasti emtahan koni in linke amuzesheshe
http://ghaatogh.blogfa.com/post-146.aspx
Faghat say kon damaye khune yekam sard bashe ta khame behtar form begire

فکر کنم فاطمه ای، نه؟
مرسی عزیزم، حتما یه روز امتحانش می کنم

غزال سه‌شنبه 9 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 01:23 ب.ظ

به به لانداحسابی زده تو کار اشپزی و هنر
نوش جانت دخترم

آره دیگه، دیدم خیلی ضایعس که هنوز پلو اینا بلد نیستم درست کنم، گفتم برم تو یه فاز دیگه، که معلوم نشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد