بعد از دفاع

خب خب خب، بیام از روزام بگم. فروردین تموم شد و اردیبهشت زیبا اومد. من عاشق اردیبهشتم. مدیونید فکر کنید چون ماه خودمه عاشقشم. خخخخ.

از 3 مهر که دفاع کردم تا الان 7 ماه میگذره. تو این 7 ماه هر کار دلم خواسته کردم.

کلی فیلم دیدم.

کلی کتاب خوندم.

کلی بازی (موبایلی) کردم.

کلی آشپزی کردم.

کلی مهمونی رفتم.

کلی مسافرت رفتم.

دیگه خلاصه هر کار که خواستم کردم. (فقط باشگاه و گیتار نرفتم که گیتار رو که کلا پشیمون شدم، باشگاه رو هم از این هفته شروع می کنم.)

این وسط یه کم مقاله نوشتم و یه کم مصاحبه هم رفتم. نتیجه ش این شد که مقاله م بالاخره توسط استادم پذیرفته شد و همین روزاست که سابمیتش کنه تو یه ژورنال داخلی. این یکیشه. اون یکیش رو که با دوستم بودیم قراره تو ژورنال خارجی سابمیت بشه و اگه کلا اکسپت بشه چی میشه. نتایج مصاحبه ای که خیلی بهش دل خوش کردم هم هنوز نیومده. این وسط استادم هم ازم دعوت به کار کرد تو شرکت خودشون با پیشنهادهای خیلی خوبی که واقعا دلم رو برد، ولی منتظر جواب اون شرکت بزرگه ام هنوز. شاید شرایط استاد بهتر باشه، ولی اونجا رو دوست دارم. نمیدونم. هر چی خیره پیش بیاد انشالله. دیگه توکل به خدا...

راستی تغییر دکوراسیون دادیم. تختمون رو از اتاق بزرگه منتقل کردیم به اتاق کوچیکه. این اتاق هم کلی خنکه، هم کلی از واحد بغلی دوره و صداشون نمیاد، هم خیلی دنجه.

خب اردیبهشت رو در حالی شروع کردم که روز قبلش با بتا رفته بودم ییلاق پیش مامانینا. اول اردیبهشت رفتیم تو دل باغ سرسبز و بهاری و پر از گل و شکوفه. بی نهایت لذت داشت. خصوصا که دوتا هاپوی نازم هم انقدر ازم استقبال کردن که نگوووو. بی نهایت دل تنگشون بودم. کلی هم رو بغل کردیم، یکیشون کلی سرش رو گذاشت رو پام و نوازشش کردم و اون یکی هم هی کفشم رو لیس میزد. کلی آرامش گرفتم ازشون....

امروز ماهگرد 8ام ازدواجمونه! 8 ماهههه. خب خیلی سریع میگذره، ولی دوس دارم این گذر رو. به مناسبت ماهگرد پاشدم براونیز درست کردم واسه اولین بار. همین الان هم بوق بوق فر (مایکروفر) دراومد که بیا کیکتو بردار خانومی، پخت! رفتم درش آوردم و قیافه اش بسی هوس انگیزه. ولی فعلا گذاشتم یه کم خنک شه تا بتونم از تو قالب درش بیارم و مایعش رو بریزم توش. بعدشم میخوام با خامه تزیینش کنم. بازم گامبوها به بهشت میروند داریم

نظرات 4 + ارسال نظر
تیلوتیلو شنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1396 ساعت 05:32 ب.ظ

از شادیهات شادم
برات بینهایت شادی آرزو میکنم

ممنونم عزیزم. من هم واقعا از شادی شما شاد میشم

تیلوتیلو شنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1396 ساعت 05:33 ب.ظ

به طور شگفت انگیزی هر دو در یک زمان به هم دیگه سرزده بودیم
متوجه شدی؟

جدی؟ چه جالب. من امروز (یه روز بعد) دیدم کامنتت رو

تیلوتیلو شنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1396 ساعت 05:34 ب.ظ

شاید برای همه پستهات نظر نمینویسم
اما همه پست هات را به دقت میخونم
سالهاست که میخونمت

عزیزم. خیلی ممنونم. خیلی خوشحالم که دوستایی مثل شما دارم

زیبا شنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال 1396 ساعت 04:16 ب.ظ http://roozmaregi40.persianblog.ir/

سلام لاندای عزیز. خدا رو شکر که همه چیز خوبه و خوشحالی. منم عاشق اردیبهشتم. راستی دستور براونی هم بزار برامون .

سلام عزیزم. چشم. حتما. این دستورشه:
بروانیز:
مواد لازم :
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک لیوان
آرد 2 لیوان
شیر یک و نیم
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 50 گرم


طرز تهیه :

آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعددو سوم لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید
در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170
درجه وبرای سولاردم 160 درجه کافیه
منو کانوکشن .... به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید
تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد